Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Cane-Line
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Hillerstorp
Skagerak
Ellos
Lipsi
Nero
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Aurinkovarjot

106 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Aurinkovarjot verkkokaupasta

Auringosta on mukava nauttia kesäisin, mutta välillä kaipaa myös varjoon. Sen vuoksi kotipihalle tai terassille kannattaa hankkia aurinkovarjo verkkokaupasta. Se antaa sekä suojaa auringolta, että luo pihaan rentoa tunnelmaa. Aurinkovarjon alle on mukava istahtaa joko yksin tai perheen kanssa. Aurinkovarjoja on saatavilla erikokoisia ja erivärisiä, joten löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivimman varjon.

Aurinkovarjon valitseminen

Aurinkovarjot ovat perustoiminnoiltaan melko samanlaisia, vaikka niiden valikoima netissä onkin suuri. Aurinkovarjoa ostaessa kannattaa ensimmäisenä kiinnittää huomiota sen kokoon. Jos etsit aurinkovarjoa pienelle terassille, kannattaa ensin mitata, minkä kokoinen varjo sinne sopii. Suuremmalle pihalle puolestaan kannattaa hankkia tavallista suurempi varjo, jotta kaikki halukkaat mahtuvat sen alle. Seuraavana kannattaa huomioida sekä varjon että varren materiaali. Jotta varjo kestäisi käytössä mahdollisimman pitkään, kannattaa valita kestäviä materiaaleja. Varret on usein valmistettu joko teräksestä tai alumiinista ja niiden korkeus on hyvin säädettävissä. Kangas on puolestaan useimmissa varjoissa vedenpitävää polyesteriä. Jos kaipaat pihallesi vieläkin suurempaa varjoa, kannattaa sinne hankkia paviljonki. Esimerkiksi suuren ja kestävän Leeds -paviljongin sisään mahtuu vaikka suurempikin joukko kerralla, ja sen sivuseinät saa halutessaan kokonaan auki.

  • Tarkista varjon mitat
  • Kiinnitä huomiota materiaaliin

Aurinkovarjot vaivattomasti netistä

Kun haluat ostaa pihallesi aurinkovarjon, kannattaa sinun ehdottomasti suunnata verkkokauppaan. Verkosta löydät laajan valikoiman erilaisia varjoja, ja voit tilata itsellesi sopivimman varjon vaivattomasti. Sivuillamme pääset tutustumaan useamman eri verkkokaupan tarjontaan. Ensin sinun kannattaa avata oikea tuotekategoria auki, jotta saat näkyviin kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Saadaksesi eri verkkokauppojen hinnat esiin riittää, että klikkaat haluamasi tuotteen kuvaa. Ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä kannattaa vielä lukea läpi verkkokaupan toimitusehdot sekä tarkistaa tuotteen lopullinen hinta postikuluineen.

Siirry alkuun