Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Blomus
Bloomingville
Cane-Line
EMU
Fermob
Hay
Hillerstorp
Nordic
Röshults
Skagerak
Skargaarden
Ellos
Rio
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Aurinkotuolit

163 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Aurinkotuolit ja riippumatot tarjoavat rentoutumista kesään

Aurinkotuolit ja riippumatot tuovat mieleen kesän, rentoutumisen ja loman. Jokaiselle löytyy varmasti miellyttävä löhöilypaikka, kun käy läpi verkkokaupoista löytyviä aurinkotuoleja ja riippumattoja. Ennen ostopäätöstä kannattaa miettiä, mitä lepolasseltaan haluaa. Nykyään baden badeneita on tehty enemmän istuvaan malliin, jolloin lehden selaaminen onnistuu paremmin, mutta toki netistä löytyy myös aurinkotuoleja, joissa voi makoilla aivan reporankana. Väriskaala tuoleissa on myös laaja, joten aurinkotuolin tai riippumaton saa vaivattomasti istumaan pöytäliinan tai muiden terassitekstiilien kanssa yhteen.

Aurinkotuoli avaa kesäkauden

Ensimmäiset kesän lämpimät päivät avaavat lopullisesti terassikauden. Suomen kesästä ei koskaan tiedä, joten aurinkotuolit kannattaa ottaa esille mahdollisimman pian, kun auringon säteet alkavat lämmittämään. Aurinkotuolien materiaalit ovat vuosien saatossa kehittyneet kestävimmiksi, joten pieni sade ei yleensä vaurioita aurinkotuoleja. Osassa aurinkotuoleista käytetään irtopehmusteita, jotka voi ottaa illan tullen tuolin päältä kätevästi säilöön. Kaupoissa onkin myynnissä käteviä ulkosäilytykseen tarkoitettuja säilytyslaatikoita, joissa voi säilöä esimerkiksi aurinkotuolin päällisiä.

Aurinkotuolin runko voi olla puuta, terästä, rottinkia tai muovia. Aurinkotuolin materiaalia kannattaakin miettiä sen mukaan, kuinka paljon aurinkotuoli tulee olemaan suorassa paisteessa tai sateessa. Katetulle terassille voi valita myös arempia materiaaleja. Puu vaatii yleensä vuosittaista suojakäsittelyä, mutta rottinkinen aurinkotuoli on täysin huoltovapaa. Aurinkotuolin valinnassa kannattaa painottaa tuolin kestävyyttä ja laatua. Laadukas aurinkotuoli kestää helposti monta vuotta, mutta halpa voi raksahtaa käyttökelvottomaksi jo yhdessä kesässä. 

Siirry alkuun