Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Eva Solo
Rosendahl
Star Trading
Aneta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Aurinkokennovalaisimet

78 tuotetta 2 kaupasta

Aurinkokennovalaisimet ulos

Erityisesti syksyn pimeinä iltoina moni varmasti miettii, miten piha tai puutarha kannattaa valaista. Siihen itsestäänselvä valinta on aurinkokennovalaisin, joka valaisee niin pihan, puutarhan kuin parvekkeenkin. Aurinkokennovalaisimet on varustettu aurinkokennolla, joka kerää energiaa suoraan auringonvalosta. Näin aurinkokennovalaisin valaisee sekä ekologisesti että edullisesti. Valaisimet ovat erinomainen valinta erityisesti ulos, sillä koska ne toimivat ilman sähköä, ei niiden kanssa tarvitse sählätä sähköjohdoilla.

Valitse sopiva aurinkokennovalaisin

Aurinkokennovalaisimet tarjoavat helpon tavan valaista piha, puutarha tai vaikkapa terassi. Kun valaisinta valitsee, kannattaa miettiä erityisesti, mikä sen käyttötarkoitus on. Jos valaisin sijoitetaan keskelle pihaa, tarkoituksenaan valaista koko alue, kannattaa valita suuri, jalallinen valaisin. Myös jalallisia valaisimia on eri kokoisia ja värisiä, minkä lisäksi valaisinosa voi olla eri mallinen. Oli haussa sitten metallinvärinen tai musta valaisin, löytyy sellainen valikoimasta. Jos tarkoituksena on puolestaan luoda tunnelmaa parvekkeelle, pihalle tai vaikka laiturille, kannattaa valita lyhty tai koristevalaisin. Valoköynnös sopii kuin nakutettu parvekkeelle, ja tunnelmaa voi luoda pyöreillä, lattialle asetettavilla valaisimilla tai perinteisellä lyhdyllä.

  • Päätä, mihin tilaan valaisin tulee
  • Koristevalaisin vai kunnollinen pihavalaisin?

Aurinkokennovalaisimet ostat vaivattomasti netistä

Aurinkokennovalaisimet ostat helpoiten netistä. Verkkokaupassa voit vaivattomasti tutustua erilaisiin aurinkokennovalaisimiin. Näet kerralla tarjolla olevat erilaiset valaisimet, ja tuotekuvaa klikkaamalla voit tutustua eri valaisimien ominaisuuksiin, jotta löydät juuri itsellesi sopivan. Desingkaupat.fi-sivusto on koonnut sivustolle eri verkkokauppojen parhaat tuotteet, mikä tarkoittaa, että tuotteita selatessa on helppo myös tehdä hintavertailua eri kauppojen tuotteiden välillä. Ennen kuin klikkaat itsesi verkkokauppaan ja tuotteen ostoskoriin, kannattaa kiinnittää huomiota toimitusehtoihin. Esimerkiksi toimituskulut ja se, miten tuote toimitetaan, vaihtelevat eri verkkokauppojen välillä.

Siirry alkuun