Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fiskars
Gense
Hackman
Iittala
Kähler
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Aterinsetit ovat suosittuja lahjoja

Aterinsetit ovat varsin tuttu lahja esimerkiksi niin valmistuneelle, kihlaparille kuin hääparillekin. Aterinsetit ovat hienostuneita ja käteviä. Usein ihmisillä on joku tietty aterinsarja, jota he keräävät. On mieluisaa ja tyylikästä, kun aterimet toistavat samaa tyyliä ja sarjaa, jolloin kattauskin on yhtenäinen. Aterinsettejä on olemassa pienempiä tai sitten suurempia kokonaisuuksia, jotka sisältävät jo esimerkiksi 4 kappaletta jokaista aterinmallia sekä lisäksi ehkä pienet lisukehaarukat lisäksi. 

Aterinsettejä myydään erilaisia design aterinsettejä, joihin voi kuulua esimerkiksi jokaista aterinta kaksi, eli haarukoita, veitsiä ja lusikoita. Toisaalta myydään myös salaatin ottimia aterinsetteinä. On olemassa myös tyylikkäitä design kakkusettejä, jotka sisältävät esimerkiksi kakkulapion ja jälkiruokahaarukat. Aterimia ostetaankin usein setteinä, jolloin aterimia saa useammat yhdellä kertaa. Se on myös varsin hyvä lahjaidea. 

Osta aterinsettisi netistä

Olipa tyylisi mikä hyvänsä netistä löytyy kyllä toinen toistaan upeampia design aterinsettejä, joista voi löytää sen oman tyylisen jota alkaa keräämään. Niitä on olemassa niin teräksisiä kuin hopeisiakin. On olemassa eri värisillä varsilla olevia kuten Bloomingvillen aterin setti, jota myy Royal design. 

Kastelahjana on suosittu lasten ensimmäinen aterinsetti. Jos haluaa suosia suomalaista niin esimerkiksi Hackmanin Muumituotteista on valmistettu oma aterinsetti, joka sisältää pienen lusikan, veitsen ja haarukan. Niillä se pikkuinenkin pääsee jo hyvästi alkuun. Netistä saa tätäkin erilaisina setteinä. 

Siirry alkuun