Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Arabia
ArchitectMade
Arne Jacobsen
Baccarat
Balmuir
Blomus
Bloomingville
Bodum
Broste
By Lassen
Casa Stockmann
Christofle
Daum
Day Home
Denby
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Design Letters
Emile Henry
Erik Bagger
Ernst Kirchsteiger
Essem Design
Eva Solo
Ferm Living
Flos
Fritz Hansen
Gense
Georg Jensen
Gustavsberg
Guzzini
Hay
Himla
Holmegaard
House Doctor
Höganäs
Iittala
Italesse
Jensen
Joe
Joseph Joseph
Kartell
Klong
Kosta Boda
Koziol
Kyocera
Kähler
Le Creuset
Lekue
Lexington
Lightyears
Lisa Bengtsson
Littlephant
Magisso
Magnor
Majamoo
Marimekko
Menu
Muurla
Muuto
Nachtmann
Newport
Nordic
Nordstjerne
Normann Copenhagen
Orrefors
Pentik
Petite Friture
Pillivuyt
Portmeirion
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Royal Copenhagen
Royal Doulton
Rug Solid
Sagaform
Seletti
Showroom Finland
Skagerak
Spode
Stelton
Superliving
Tom Dixon
Villeroy & Boch
Vitra
Waterford
Wedgwood
Wesco
Wusthof
Zone
Zwilling
Amelie
Andersen
Asa
Cnb
Craft
De Buyer
Ego
Ekobo
Epicurean
Havanna
Lumi
Magic
Make
Mateus
Mimou
Muumit
Nuance
Nude
Party
Pieces
Revol
Rice
Rorstrand
Sand
Versace
Vienna
Vogue
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Astiat

5384 tuotetta 11 kaupasta
< Edellinen

Tunnelmallinen kattaus mielenkiintoisilla astiayhdistelmillä

Hyvästä ruoasta nauttiminen vaatii laadukkaan astiaston, joka luo pöytään mukavan tunnelman ja tekee ruokailuhetkestä visuaalisesti ja haptisesti nautittavan. Ovathan astiat kalliita, mutta laadukkaat sellaiset kestävät vuosikymmenestä toiseen. Suomalaisia ikisuosikkeja ovat esimerkiksi Arabian ja Iittalan astiastot, jotka ovat olleet tärkeä osa suomalaista kotia jo vuosikymmenien ajan. Vanhat klassikot ja tyylikkäät uutuudet saa tilattua nopeasti ja kätevästi netistä. 

Astiat netistä jokaiseen tyyliin

Usein neuvotaan, että kun suosikkisarja löytyy, kannattaa ostaa samalla koko sarja. Tämä on helppo ja hyvä vaihtoehto, mutta saattaa toisinaan olla tylsä. Mielenkiintoisin ja persoonallisin kattaus syntyy, kun yhdistelee ennakkoluulottomasti eri sarjojen astioita - lasisia ja keraamisia, valkoisia ja värillisiä. 

Nykyään astioissa on uskomattomat valikoimat mitä mielikuvituksellisimpiin taideteoksiin saakka. Mielenkiintoinen sarja on esimerkksi lumoava Taika-sarja, josta löytyy taianomaista katseltavaa ja pohdittavaa joka päivälle. Sarjan on suunnitellut Heikki Orvola Iittalalle. Taika-sarjaan voi helposti yhdistää esimerkiksi Iittalan Teemaa.

Arabia on suomalainen ikiklassikko, joka ei mene muodista koskaan. Arabia tarjoaa paitsi vanhoja klassikkosarjoja, niin kehittää ja valmistaa astioita nykyisiä vaatimuksia varten. Arabian muotoilun lähtökohtana ovat ajaton kauneus, laadukkuus ja käytännöllisyys. Toinen aina varma vaihtoehto on Iittalan valikoima. IIittalalle ovat vuosikymmenien aikana suunnitelleet legendaarisimmat suomalaiset muotoilijat, kuten Alvar Aalto tai Kaj Franck, sellaisia klassikkoja, jotka näyttävät tuoreilta edelleen tänä päivänä. 

Mielenkiintoinen kattaus rohkeilla yhdistelmillä

Lisää moderniin kattaukseen rohkeasti vanhoja yksityiskohtia, jotka tuovat syvyyttä ja mielenkintoa kattaukseen. Yhdistele rohkeasti eri sarjoja. Näin kattauksesta tulee mielenkiintoinen ja persoonallinen. Erilaiset teeman mukaiset kattauksetkin ovat nykyään helposti mahdollista. Esimerkiksi Pentikin Kallio-astiasarja on tyylikäs valikoima, joka kattaa toisiinsa kauniisti yhteensopivia valkoisia, harmaita ja vaaleanpunaisia astioita. 

Astioiden yhteensovittamisessa kannattaa olla ennakkoluuloton. Rauhallinen ja herkkä Kastehelmi voi yllättävän tyylikkäästi tasoittaa räväkän Paratiisi-lautasen. Lisää moderni ja maanläheinen Kartio-lasi rauhoittamaan kokonaisuuden. Älä myöskään heitä välittömästi roskiin lahjaksi saatuja lasikippoja tai hopealusikoita - ne saattavat tuoda kattaukseen juuri sen tarvitseman särmän. 

Siirry alkuun