Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Valitse asetin tyyppi
X
Jälkiruokalautanen
Leipälautanen
Salaattilautanen
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Arabia
Baccarat
Bloomingville
Broste
Christofle
Denby
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Georg Jensen
Guzzini
House Doctor
Höganäs
Iittala
Kosta Boda
Kähler
Lexington
Lisa Bengtsson
Marimekko
Nachtmann
Nordic
Orrefors
Petite Friture
Pillivuyt
Portmeirion
Rosendahl
Rosenthal
Royal Copenhagen
Stelton
Superliving
Villeroy & Boch
Wedgwood
Zone
Asa
Cnb
Lumi
Mimou
Nude
Revol
Rice
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Asetit

267 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Hauskoilla aseteilla mielenkiintoa kattaukseen

Asetteja käytetään kattauksessa tavallisesti alku- tai jälkiruoan tarjoiluun tai esimerkiksi leipälautasina. Aseteissa on lukemattomia vaihtoehtoja eri kokoissa, väreissä ja muodoissa. Helpoimmin asetit saa sopiman muuhun kattaukseen, kun valitsee kokonaan samaa sarjaa, mutta mielenkiintoisimmat kattaukset syntyy yhdistelemällä rohkeasti erilaisia sarjoja keskenään.

Asetit nopeasti netistä

Asettimia kuuluu käytännössä kaikkien tuotemerkkien valikoimiin: Marimekon, Arabian, Iittalan, Ferm Livingin, Rörstrandin, Bloomingvillen sekä monen muun. Näitä eri tuotemerkkien asetteja voi tilata kätevästi netistä. Asetti voi olla koko kattauksen kiinnekohta. Sellaiseksi sopisi esimerkiksi Royal Copenhagenin lehden muotoinen asetti, jonka on suunnitellut Arnold Krog. Sopivan jämäkkä, mutta kuitenkin boheemi kattaus syntyy Marimekon Oiva-asettien avulla. Teema-asetit taas sopivat tasapainottamaan villiä ja kuviollista kattausta.

Tällä hetkellä trendikästä on yhdistellä rohkeasti erilaisia materiaaleja ja värejä. Kokoa kattauksesi vaikka eri pastellisävyisistä astioista, niin saat hallitun, mutta hauskan kattauksen. Toisaalta eri väriset lasiset maljakot toimivat hyvin yhdessä. Hyvä idea on keräillä erilaisia vanhoja Arabian asetteja ja koota näistä persoonallinen kattaus yhdistelemällä niitä esimerkiksi pelkistettyihin, moderneihin lasi-astioihin. 

Siirry alkuun