Ajastin, sininen, Alessi
34,00€
Brabantia Magneettinen ajastin, valkoinen
9,90€
Puncto Keittiöajastin 6 x 6,5 cm, Musta, Blomus
11,00€
Brabantia magneettinen ajastin
12,00€
Ajastin, musta, Alessi
34,00€
Munakello, Eva Solo
35,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Bengt Ek Design
Blomus
Bloomingville
Brabantia
Casa Stockmann
Eva Solo
Jacob Jensen
WMF
Craft
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Ajastimet & munakellot

41 tuotetta 5 kaupasta

Ajastimet helpottavat ruuanlaittoa

Kakku uuniin ja sillä välin matot pihalle, imurointi, astiat pöytään, pyykit koneeseen, nopea suihku - ja lopuksi reunoilta mustunut kakku ulos uunista. Kuulostaako tutulta? Takuulla, sillä harvan meistä kärsivällisyys riittää odotteluun ja kellon jatkuvaan tarkkailuun. Keittiön vakiovarusteisiin pitäisikin ehdottomasti kuulua ajastin tai munakello, jotta voisi rauhassa touhuta muuta tai vaikkapa unohtua selailemaan nettiä sillä aikaa kun leivonnaiset kypsyvät uunissa. Uunia ei tarvitsisi vahtia, vaan voisi huoletta odottaa munakellon pirinää.
 

Design munakellot

Netistä löytyy valtava valikoima munakelloja ja ajastimia, joiden joukosta jokainen varmasti löytää omiin tarpeisiinsa sopivan. Monet munakelloista ovat niin tyylikkäitä, että niitä voi täydellä syyllä pitää sisustuselementteinä. Jacob Jensenin suunnittelema, terästä ja mustaa yhdistävä Timer-ajastin on jopa palkittu muotoilualan Red Dot -palkinnolla. Pirteä ja värikäs vaihtoehto on puolestaan Eero Aarnion Alessille suunnittelema Ankka keittiöajastin, jota löytyy keltaisena, mustana ja valkoisena. Bukotti on puolestaan yhdistänyt ajastimen Glamour keittiövaakaan, jota sitäkin löytyy useissa eri väreissä.

Ajastimia löytyy niin mekaanisia kuin digitaalisia. Esimerkiksi Brabantialta löytyy kätevä magneetilla varustettu digitaalinen ajastin, jonka voi siis kiinnittää vaikka jääkaapin oveen. Tällöin ei ainakaan käy niin, että munakello on hukassa juuri silloin kun sitä tarvittaisiin. Mekaaniset ajastimet ovat usein muotoilun leikkia ja niitä löytyy eri eläimillä, muumihahmoilla tai vaikkapa maatuskalla varustettuina. Tarjolla on toki pelkistetympiäkin vaihtoehtoja, kuten Bengt Ekin perinteiset munan muotoiset munakellot tai Lene Bjerren kellotaulua muistuttavat Carrie keittiöajastimet.

Siirry alkuun