Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Adventtikynttilänjalat

1 tuote 1 kaupasta

Adventtikynttilänjalkoja jokaiseen makuun

Adventti on jouluun valmistautumista. Jouluun valmistautuminen niin ikään alkaa ensimmäisesti Adventista ja päättyy neljänteen adventtiin eli jouluun. Adventtina on perinteisesti sytytetty kynttilä adventtikynttelikköön. Useista kodeista löytyy oma, ehkä jo perinteisetkin adventtikynttilänjalat. Se on yksi suosittuja joulutuotteita, joita hankitaan jo marraskuun puolella.

Tuunaa adventtikynttelikköihin numerot itse

Adventtikynttilänjalat on mukava asettaa mieleiseensä paikkaan, oli se sitten takan reuna tai keittiön taso tai koristelipasto. Bloomingvilleltä löytyy jykevä, persoonallinen kynttilänjalka sementistä pitävän sisustukseen. Jos haluaa hieman perinteisempää niin niitäkin löytyy. Netti on pullollaan erilaisia kynttilänjalkoja, jotka sopivat adventtikynttelikköiksi, vaikkeivat ole myynnissä juuri sillä nimellä. 

Adventtikynttilänjalkoja voi käyttää myös muulloinkin. Adventtikynttilänjalat voi myös itse koota esimerkiksi omista suosikki kynttilänjaloistaan, oli ne sitten Nappulat tai jotkut muut design kynttilänjalat. Tilaa netistä ajoissa mieleisesi ja tee oman näköinen adventtikynttelikkö. Numeroi kynttilät vaikkapa tulostetuilla numeroilla tai väännä rautalangasta numeron yhdestä neljään ja ripusta ne kynttilöihin. Netistä surffaamalla löytyy useita upeita design kauppoja, joiden valikoima on pullollaan myös adventtituotteita, joten klikkaa itsesi esimerkiksi Royal designin sivuille ja löydä oma adventtikynttelikkö.

Siirry alkuun